La Santboiana trenca la ratxa negativa

L’equip de Ricardo Martinena s’imposa al CR La Vila (41-28) al Baldiri Aleu i acaba amb la mala dinàmica de resultats de les últimes jornades. Afa Tauli arriba a les 100 marques amb el degà.

Afa Tauli ha arribat a les 100 marques // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana ha trencat la ratxa negativa de resultats de les últimes jornades després de guanyar al CR La Vila per 41-28 a casa en la jornada 16 de la Divisió d’Honor. Amb aquesta victòria, el degà se situa a la setena posició de la classificació amb 40 punts i a dos de la zona de play-off, que marca el FC Barcelona. L’equip blau també afegeix el bonus ofensiu.

El primer temps ha tingut un clar domini santboià en el joc i s’ha traduit al marcador. Jonny Bentley, Marco Mason, Marcos Puig i Paul Slater han aconseguit les marques locals. Mason ha sumat dues transformacions. El conjunt visitant ha puntuat a partir d’un assaig transformat. Al descans, s’ha arribat amb 24-7.

A la represa, un assaig de Slater transformat per Mason ha ampliat l’avantatge del degà (31-7). L’equip alacantí ha reduït les diferències amb un assaig de càstig i un assaig transformat (31-21). Als últims minuts, els de Sant Boi han tancat el partit amb dues marques d’Afa Tauli i Martí Vicente. La Vila, amb un últim assaig transformat, ha situat el 41-28 definitiu. Tauli ha aconseguit el seu assaig número 100 a la Divisió d’Honor amb la samarreta de la Santboiana en una jornada històrica. Tauli empata amb Albert Malo, ex-jugador del degà, i Iván Criado en aquest selecte grup. La UE Santboiana visitarà el camp de l’Hernani en la pròxima jornada del campionat.

Derrota del sènior B masculí

El sènior B ha perdut davant el RC L’Hospitalet a La Feixa Llarga (31-5) en la jornada 17 de la Divisió d’Honor B. Amb aquesta derrota, el conjunt de Diego Godoy i Paco Baena se situa a la vuitena posició de la classificació amb 33 punts. El pròxim partit serà contra el Montcada al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *