Els Bombers apaguen un foc a la cuina d’un pis de Sant Boi

L’incendi s’ha originat a la campana extractora d’un habitatge ubicat al número 12 del carrer Bonaventura de Calopa. El propietari de l’immoble va sufocar les flames i va patir una intoxicació lleu per fum.

L’incendi es va produir al carrer Bonaventura Calopa // Arxiu

Els Bombers de la Generalitat han apagat un foc que es va declarar el dia 26 de desembre a la cuina d’un habitatge de Sant Boi de Llobregat. “L’incendi es va iniciar en cremar-se la campana extractora”, segons indiquen els Bombers en un comunicat. El foc es va originar a un immoble situat al número 12 del carrer Bonaventura Calopa de Sant Boi.

El propietari de l’habitatge, que va sufocar el foc, va ser evacuat amb l’ambulància del SEM a l’hospital Sant Joan de Déu amb símptomes lleus d’intoxicació per fum. Per extingir l’incendi, els Bombers van activar cinc dotacions.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *