Sant Boi instal·la un arbre sostenible de 4,5 metres a la plaça de l’Ajuntament

Està fet amb restes de poda de sis espècies vegetals autòctones de la zona forestal de Sant Boi. A la part de dalt, s’ha col·locat una caixa niu per a ocells i unes plaques solars per fer anar els llums.

L’arbre està a la plaça de l’Ajuntament // Ajuntament Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha instal·lat un arbre de Nadal sostenible de 4,5 metres a la plaça de l’Ajuntament. L’arbre, que farà companyia al pessebre, està fet amb restes de poda de la muntanya de Sant Ramon i s’il·lumina amb la llum solar. El consistori ha comentat en un comunicat que “l’arbre se sosté amb la mateixa estructura metàl·lica emprada a la Carpa Fresca de la Fira de la Puríssima”.

El Voluntariat Ambiental de Sant Boi i l’Ajuntament s’han encarregat de la seva col·locació. L’arbre està fet amb restes orgàniques de la zona forestal de la població. A més, les espècies vegetals emprades són autòctones. A la part superior de l’arbre, s’ha instal·lat una caixa niu per a ocells i al sostre d’aquesta, unes plaques solars que facin funcionar els llums de l’arbre.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *