Master class de zumba contra el càncer de mama

Els fons que es recaptin a la master class aniran a parar a un equip d’investigació de l’Hospital Clínic.

Edició anterior de la master de zuma // Associació Pas a Pas

Edició anterior de la master class de zuma // Associació Pas a Pas

Per tercer any consecutiu Sant Boi ballarà al ritme de la zumba per lluitar contra el càncer de mama. Aquest diumenge d’11 a 13 hores l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta serà l’escenari de la master class que està organitzant l’associació Pas a Pas amb l’Ajuntament de la ciutat. L’objectiu principal de l’esdeveniment serà recollir fons per destinar-los a la investigació contra aquesta malaltia.

En aquest sentit, s’ha d’assenyalar que més concretament els diners recaptats aniran a parar al projecte de teràpia immunològica personalitzada contra el càncer de mama HER2-positiu, que es duu a terme al Laboratori del Doctor Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Cal destacar que la master class es tractarà d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per dos monitors professionals de l’entitat ALMA&BAILE i tindrà un preu de 12 euros pels adults i de sis euros pels menors de 12 anys.

Prevenció i detecció

El passat dia 19 d’octubre es va commemorar el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, una malaltia que, segons l’Associació Espanyola contra el Càncer, afecta a més de 63.000 dones cada any a Espanya. De fet, es calcula que una de cada deu dones pateix la patologia al llarg de la seva vida. Tal com recomanen els especialistes, la millor manera de lluitar contra aquesta realitat és la prevenció i la detecció precoç.

Recomanacions personalitzades