Primera victòria de la Santboiana al Baldiri Aleu

L’equip de Ricardo Martinena suma la primera victòria de la temporada al Baldiri Aleu contra el Complutense Cisneros (25-18). Per la seva part, el sènior femení debuta amb un triomf a la Divisió d’Honor Catalana a Lleida (19-29).

Una acció del partit entre Santboiana i Cisneros // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana s’ha imposat al Complutense Cisneros de Madrid (25-18). El degà ha aconseguit el primer triomf de la temporada a casa i la segona victòria consecutiva a la Divisió d’Honor en la quarta jornada. L’equip que entrena Ricardo Martinena ha sumat un bonus ofensiu i a hores d’ara es col·loca amb 10 punts a la taula classificatòria. El sènior femení també ha debutat amb un triomf en el primer partit de la Divisió d’Honor Catalana (19-29) a Lleida.

En la primera part, el conjunt madrileny ha inaugurat el marcador amb un cop de càstig, però la Santboiana ha dit la seva amb un altre cop de càstig de Jonny Bentley i ha empatat el partit (3-3). Al minut 20, el Cisneros ha tornat a tenir l’avantatge a partir d’un assaig, però el degà ha reaccionat. Gràcies a dues marques han arribat al descans amb una victòria parcial (13-8).

A la represa, els visitants s’han avançat a partir d’un assaig transformat i un drop (13-18). Posteriorment el degà ha remuntat el partit amb dues marques en els últims deu minuts i ha col·locat el definitiu 25-18 al marcador. Per tant, primer triomf de l’equip blau davant de la seva afició. En aquest sentit, destacar que Oriol Pujol, Héctor García, Afa Tauli i Álex Palomo han sigut els autors de les marques, mentre que Bentley ha realitzat una transformació.

La Santboiana es desplaçarà a Alacant per jugar al camp del CR La Vila en la cinquena jornada del campionat.

Victòria del sènior femení

L’equip sènior femení ha debutat a la Divisió d’Honor Catalana amb una victòria al camp del CE INEF Lleida Quebrantahuesos (19-29). El pròxim partit de l’equip entrenat per Pablo Arévalo i Javi Corbacho serà contra el GEIEG de Girona al Baldiri Aleu.

Derrota del sènior B

El segon equip masculí ha perdut davant el CN Poble Nou (17-24) a casa en la quarta jornada de la Divisió d’Honor B. En els partits anteriors, va caure contra el Bantierra Fénix Zaragoza (9-34) al Baldiri Aleu i sumava una victòria a Mallorca davant el XV Babarians Calvià (24-28). El pròxim partit del conjunt de Paco Baena i Diego Godoy es jugarà al camp del CAU Valencia. Els santboians tenen un partit pendent contra el CR Sant Cugat.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *