El Sant Andreu penalitza els errors defensius del Santboià

El conjunt local va ser superior i va aprofitar les errades en defensa de l’equip de Juan Camilo Vázquez per guanyar el partit per 3-1.

Ao Kishimoto en una acció del partit // Anna Martín-FC Santboià

El Santboià va caure contra el Sant Andreu (3-1) al Narcís Sala en la tercera jornada de Tercera Divisió. L’equip de Sant Boi de Llobregat es queda amb 1 punt a la zona baixa de la classificació.

A la primera part, els locals van encarrilar el partit amb un gol de Carlos Martínez al primer quart d’hora i un altre de Felipe Sá després d’aprofitar dos errors defensius del Santboià. A la represa, l’equip que dirigeix Mikel Azparren va ampliar l’avantatge per mitjà de Víctor Alonso. Alejandro Moya, que va substituir Guillermo Torres, va marcar el gol de l’honor vermell en els últims instants. Marc Vicente, cedit pel Cornellà, va debutar amb els visitants.

El pròxim partit del Santboià serà contra l’Horta a casa en la quarta jornada el proper cap de setmana.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Villar, Miranda, Noguera (Carroza), Víctor Alonso, David López (Gallego), Kuku (Wanderson), Jutglà, Carlos Martínez i Felipe Sá.

FC Santboià: Rafa Leva, Adrià Pulido (Marc Vicente), Borges, Víctor Márquez, Eric Pacheco (Pol Ros), Guillermo Torres (Alejandro Moya), Marc Hervías, Ao Kishimoto, Castellano, Joan Cervos i Sergi Caballero.

Gols: 1-0, Carlos Martínez (min 16). 2-0, Felipe Sá (min 35). 3-0, Víctor Alonso (min 83). 3-1, Alejandro Moya (min 89).

Àrbitre: Bernat Mas López. Va amonestar amb targeta groga als jugadors visitants Marc Hervías i Marc Vicente.

Estadi: Narcís Sala. Unes 600 persones.