Sant Boi recorda les víctimes dels atemptats del 17 d’agost

Mig centenar de persones fan un minut de silenci a la plaça de l’Ajuntament per retre homenatge a les 16 persones que van perdre la vida als atacs terroristes de fa un any a Barcelona i Cambrils.

Sant Boi de Llobregat s’ha sumat als actes de record a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost amb la lectura d’un manifest i la realització d’un minut de silenci en memòria de les víctimes i ferits dels atacs terroristes de fa un any a Barcelona i Cambrils. L’acció s’ha fet a les 12 del migdia, un cop havia finalitzat l’homenatge a la plaça Catalunya de Barcelona. Les banderes han onejat a mig pal durant tot el dia.

El manifest elaborat per les entitats municipalistes reiterava la condemna als atemptats de fa un any, homenatjava a les víctimes i destacava la tasca desenvolupada pels cossos d’emergències i de seguretat, així com tots aquells ciutadans anònims que van col·laborar. “No podrem agrair mai prou la tasca que van dur a terme tantes i tantes persones, posant en perill les seves pròpies vides i combatent a un dels enemics més cruents de la nostra època: el terrorisme”, destacava el text.

Lectura del manifest de record a les víctimes de l'atemptat del 17-A // ICV Sant Boi

Lectura del manifest de record a les víctimes de l’atemptat del 17-A // ICV Sant Boi

A la mateixa hora s’han reproduït concentracions similars a les portes dels consistoris d’arreu de Catalunya. Com va passar a plaça Catalunya, la concentració de record del primer aniversari de la tragèdia ha estat molt menys nombrosa que la del dia posterior a l’atemptat, quan més de 300 persones es van concentrar davant la Casa de la Vila.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *