Protecció Civil es trasllada a l’antiga escola Milà Gelabert

La unitat de Protecció Civil de Sant Boi disposa d’una nova seu a l’Avinguda Aragó. Les noves dependències disposen de vestidors, cuina, sala d’estar i una sala de formació, entre d’altres.

L’escola ara és la seu de protecció civil // Cristina Diestro — Ajuntament de Sant Boi

El que ara abans l’escola Milà Gilabert ara és la seu de Protecció Civil de Sant Boi. Els 30 voluntaris que col·laboren amb aquest cos tenen des d’ara un nou equipament com a base. Des d’allà coordinaran les tasques lligades a les situacions d’emergència municipal i l’autoprotecció de les persones.

L’edifici va ser inaugurat el passat dissabte 10 de març per l’alcaldessa, LLuïsa Moret, que va lliurar les credencials als seus components. La seu disposa de lavabos, vestidors per a homes i dones, dutxes, cuina, sala d’estar, espais comuns, despatx, magatzem i una sala de formació.

A més d’aquest edifici, Protecció Civil també disposa de dues furgonetes, un cotxe tot terreny i dues motocicletes, així com diversos equips i materials per fer front, juntament amb la resta de grups municipals associats a les emergències, a les situacions d’emergència. L’any passat van prestar servei durant 2.947 hores.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *