Victòria meritòria del Santboià contra el Prat

L’equip que dirigeix “Piti” Belmonte aconseguia els tres punts al camp del conjunt potablava (0-1) i sumava el segon triomf consecutiu fora de casa.

El Prat 0 – 1 Santboià // David Ferrer — FC Santboià

Victòria de mèrit del FC Santboià contra el Prat al Municipal Sagnier en la jornada 29 de Tercera Divisió. L’equip vermell va guanyar per 0-1 en un derbi del Baix Llobregat molt igualat. Els de “Piti” Belmonte sumen 39 punts i escalen posicions a la taula classificatòria. Segon triomf consecutiu fora de casa.

La primera meitat acabava amb empat sense gols al marcador. A la represa, arribava el gol que donava els tres punts als de Belmonte. Revi marcava el 0-1 definitiu amb una rematada després d’una centrada de Guillem Castell. Victòria meritòria al camp d’un equip de la part alta i que la temporada passada jugava a Segona Divisió B. Segon triomf consecutiu fora de casa i quarta jornada seguida sense perdre.

El Santboià jugarà contra el CE L’Hospitalet a casa en el partit corresponent a la jornada 30 de la lliga. Un altre derbi del Baix Llobregat.

Fitxa tècnica

AE Prat: Sergio, Aitor Lario, Ricarte, Fede Bessone, Putxi, Ignacio (Poves), Alberto Padilla (Ñito), Carlos Cano, Javi Lara, Pau Darbra (Jordi Cano) i Toni Larrosa.

FC Santboià: Iván Fuentes, Rubi, David Cárdenas, Gerard Rovira, Guillem Castell, Carlos González, Carlos Bellido (José González), Pedro Bravo (Àlex Ruiz), Revi (Santi), Iván Romano i Oriol Molins.

Gol: 0-1, Revi (min 58).

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique.

Estadi: Municipal Sagnier. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades