Jaime Guerra és campió d’Espanya de longitud i triple salt

L’atleta de Sant Boi de Llobregat va guanyar aquestes dues proves al Campionat d’Espanya sub-20 en pista coberta disputat a Ourense i s’emportava la medalla d’or.

Jaime Guerra ha quedat en primera posició al podi // RFEA — Carlos Javier Serrano

Jaime Guerra és el campió d’Espanya de longitud i triple salt. L’atleta del Cornellà Atlètic era el vencedor en aquestes proves del Campionat d’Espanya sub-20 en pista coberta que es va celebrar a Ourense. L’esportista de Sant Boi de Llobregat guanyava dues medalles d’or. Les seves marques eren les següents: 7.28, en longitud, i 15.57, en triple salt.

Guerra és l’actual campió de Catalunya absolut d’aquestes proves i va ser segon a la Trobada Internacional de la categoria que es va disputar a Minsk (Bielorrúsia). Grans resultats en els últims esdeveniments on ha participat. Un nou èxit de l’esport santboià en una competició estatal.