Jaime Guerra és campió d’Espanya de longitud i triple salt

L’atleta de Sant Boi de Llobregat va guanyar aquestes dues proves al Campionat d’Espanya sub-20 en pista coberta disputat a Ourense i s’emportava la medalla d’or.

Jaime Guerra és el campió d’Espanya de longitud i triple salt. L’atleta del Cornellà Atlètic era el vencedor en aquestes proves del Campionat d’Espanya sub-20 en pista coberta que es va celebrar a Ourense. L’esportista de Sant Boi de Llobregat guanyava dues medalles d’or. Les seves marques eren les següents: 7.28, en longitud, i 15.57, en triple salt.

Guerra és l’actual campió de Catalunya absolut d’aquestes proves i va ser segon a la Trobada Internacional de la categoria que es va disputar a Minsk (Bielorrúsia). Grans resultats en els últims esdeveniments on ha participat. Un nou èxit de l’esport santboià en una competició estatal.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *