El Santboià no passa de l’empat contra l’Europa

L’equip de “Piti” Belmonte s’avançava després del descans però el conjunt gracienc igualava el partit (1-1).

Santboià 1-1 Europa // Anna Martín — FC Santboià

El FC Santboià va empatar (1-1) contra l’Europa a casa en el partit de la jornada 28 de Tercera Divisió. L’equip vermell suma 36 punts a la classificació.

La primera part acabava amb empat sense gols. Al descans, 0-0. Oriol Molins marcava per a l’equip de “Piti” Belmonte en els primers instants de la segona meitat en aprofitar una centrada d’Iván Romano després d’una aturada d’Arnau Riera. Raíllo igualava el partit a vint minuts del final quan desviava un xut d’Aimar Moratalla. Tot i jugar amb un jugador més al final per l’expulsió de David Jiménez, els locals no podien marcar el gol de la victòria en les ocasions que van tenir. Repartiment de punts a Sant Boi.

El Santboià visitarà el Municipal Sagnier per jugar contra el Prat en la pròxima jornada del campionat. Un derbi del Baix Llobregat.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Iván Fuentes, Rubi, David Cárdenas, Gerard Rovira, Guillem Castell, Carlos Martínez (Carles González), Jonathan Collado (Iván Romano), Mario, Revi (José González), Pedro Bravo i Oriol Molins.

CE Europa: Arnau Riera, Aimar Moratalla, Rubén Canelada (Alejo), Guillén, Tena, Varona, Raíllo, Alberto González, De la Torre (Prat), Pluvins (Damià) i David Jiménez.

Gols: 1-0, Oriol Molins (min 47). 1-1, Raíllo (min 70).

Àrbitre: Vicente Alexand Muñoz Baquero.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 500 persones.