Sant Boi activa el pla d’emergències per neu i fred

L’Ajuntament de Sant Boi ha activat el Pla Bàsic d’Emergències Municipal davant les previsions de nevades i de baixes temperatures. Durant la nit de dimarts a dimecres, les persones sense sostre podran anar a un alberg per resguardar-se del fred.

Sant Boi es prepara per a la neu i el fred // Pixabay

Davant la previsió de neu a tot Catalunya, també a Sant Boi de Llobregat, lligada a un intens fred siberià, l’Ajuntament s’ha preparat per fer-hi front activant la situació d’alerta del Pla Bàsic d’Emergències.

Les previsions del temps a Sant Boi marquen una mínima de 1 grau acompanyada de neu en el cas de l’Agència Estatal de Meteorologia, i de 3 graus en el cas del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), just el límit en què la pluja es fa neu.

Alberg per a sense sostre

Com a part del pla municipal d’emergències, s’ha habilitat un alberg adreçat a persones sense sostre dimarts a les 8 del vespre. Estarà actiu fins dimecres a les 8 del matí i hi podran dormir persones en situació de vulnerabilitat per poder-se protegir del fred.

D’altra banda, faran guàrdia persones de la brigada municipal i de protecció civil per fer front a possibles incidències durant la nit i fins dimecres a les 20 hores.

A més a més, igual que a la resta de municipis, ha quedat anul·lat el transport escolar i als centres educatius no es pot garantir la normalitat en les classes de cara a dimecres.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Sant Boi activa el pla d’emergències per neu i fred

 1. 27/02/2018 at 22:28

  No son “sense sostre”.
  Son persones sense sostre.

  Extret de les recomacions del document:
  http://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2016/11/doc_2.pdf

  3.”Tractar les persones sense llar com a éssers humans complets.”
  4.”Posar l’accent en els aspectes positius i no només en el que no tenen.”
  10. “Importancia de la terminologia.”

  Agraïria una rectificació.
  Gràcies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *