PIMEC col·laborarà amb l’Ajuntament per impulsar les empreses de Sant Boi

Promoure el traspàs de negocis o formació per a treballadors i empresaris són algunes de les accions que faran conjuntament a partir d’ara la patronal de petites i mitjanes empreses de Catalunya, PIMEC, i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

El tinent d’alcalde José Ángel Carcelén i el president de la territorial de la patronal, Ramón Pons, signant l’acord // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament i PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet han signat un conveni per “impulsar i dinamitzar conjuntament el teixit empresarial del municipi”, han anunciat les dues entitats en un comunicat.

Col·laboraran en diferents àmbits de la promoció econòmica, amb accions que “reverteixin en la generació d’activitat i d’ocupació del municipi”. La primera acció prevista és el programa Relleu Pime, orientat al traspàs d’empreses per garantir que el negoci continuï.

També faran accions de “promoció i foment de la cultura de la formació” adreçades tant a treballadors com a empresaris, incloent accions de sensibilització per a empreses per promocionar valors socials com el desenvolupament dels col·lectius més desfavorits.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *