La Federació Catalana de Futbol premia ‘Piti’ Belmonte com un dels millors entrenadors

El tècnic del Santboià va ser reconegut pel Comitè Tècnic d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol en el 6è Dia de l’Entrenador la setmana passada.

‘Piti’ Belmonte va rebre el premi dins el Dia de l’Entrenador // FC Santboià

Pere ‘Piti’ Belmonte, entrenador del FC Santboià, va ser guardonat pel CTE de la Federació Catalana de Futbol com un dels millors tècnics catalans de la temporada passada. L’any 2017 el seu equip va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió.

Aquesta entrega de premis es va fer en el marc del 6è Dia de l’Entrenador, acte en què es realitzaven diferents ponències sobre un eix temàtic amb la presència de diversos tècnics. En aquesta ocasió, el monogràfic era ‘#Orgullosa, el nou repte del futbol català’, projecte impulsat per la Federació Catalana de Futbol. La intenció és potenciar i promocionar el futbol i el futbol sala femenins a Catalunya.

Per exemple, altres tècnics que van rebre aquest premi són: Pablo Machín, del Girona FC; Gerard López, del Barça B; Xavi Molist, de la UA Horta; Arnau Sala, del FC Peralada; Xavi Llorens, del Barça femení o Natàlia Arroyo, seleccionadora catalana Sub-16 femenina. L’acte es va celebrar a l’Hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet de Llobregat.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *