210 santboians participaran en un pla personalitzat per trobar feina

El programa UBICAT proporcionarà plans personalitzats de recerca de feina i millora de les competències personals. Per formar-ne part, cal adreçar-se al Club de Feina de l’Ajuntament. 

Ciutadans esperant torn a les oficines de treball de Catalunya // Arxiu

Al llarg de tot l’any 2018, 210 persones de Sant Boi de Llobregat podran participar en el nou programa d’acompanyament a la inserció laboral UBICAT. Inclourà “sessions individuals que garanteixin el disseny d’un pla personalitzat de recerca de feina i de millora de competències”, afirma l’Ajuntament en un comunicat.

A més, es faran sessions en grup que “conviden a compartir experiències, eines i recursos” amb els altres participants. També s’intercanviarà informació per “conèixer i explorar el teixit empresarial i les seves oportunitats laborals”.

Inclourà capsules sobre Màrqueting personal i habilitats socials, Currículum i marca personal, Canals de recerca de feina innovadors, Recursos per afrontar un procés de selecció per competències i Capacitació digital.

El programa està adreçat a persones residents a Sant Boi que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació i millora de feina a l’Oficina de Treball, i està organitzat per l’Ajuntament amb finançament dels serveis públics d’ocupació català i espanyol. Cal inscriure’s al Club de Feina del Departament de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Boi, situat a la Masia Torre Figueres. 45 persones ja ho han fet des del 22 de gener, de les quals 40 han estat acceptades.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *