El Santboià es retroba amb la victòria

L’equip de “Piti” Belmonte es va imposar al Vilassar de Mar (2-0) i aconseguia el primer triomf del 2017.

Santboià 2 – 0 Vilassar de Mar // David Ferrer — FC Santboià

El FC Santboià es retrobava amb la victòria després de quatre jornades sense aconseguir-la (dos empats i dues derrotes). Primer triomf del 2017. L’equip de “Piti” Belmonte va guanyar al Vilassar de Mar per 2-0 gràcies als gols de Revi i Pedro Bravo en un matí plujós al Joan Baptista Milà. Amb els tres punts, els vermells es situen amb 31 punts a la taula classificatòria.

L’equip local va poder marcar en els primers minuts però Revi estavellava la pilota al pal. Precisament, aquest jugador avançava als de Sant Boi amb un golàs de volea després d’una assistència de Carles González. Era la seva estrena golejadora. Guillem Castell i Juanlu van marxar lesionats com a conseqüència de dures entrades de jugadors rivals en la primera part. En el seu lloc entraven David Cárdenas i Oriol Molins. Al descans, 1-0.

A la represa, Carles González ho va provar des de fora de l’àrea però el seu xut marxava fora. Oriol Molins i Revi també tenien oportunitats. Els visitants buscaven el gol de l’empat i tenien opcions però no encertaven. El Santboià tancava el triomf en els minuts finals quan Pedro aprofitava una centrada per marcar el 2-0. John Neeskens tenia l’última ocasió però fallava. Primer triomf de l’any per als de Belmonte.

Abans de l’inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de Miguel Gallardo. Va ser president del club. El pròxim partit del Santboià serà al camp del Cerdanyola.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Iván Fuentes, Rubi, Mario, Gerard Rovira, Guillem Castell (David Cárdenas), Carlos Martínez, Carles González, Gabi López, Juanlu Estévez (Oriol Molins), Pedro Bravo i Revi (John Neeskens).

UE Vilassar de Mar: Imanol, Pep Mateu, Oumar Bah, Andrés Borges, Iván Rodríguez, Nando, Joel Riera, Nil Ayats (Soufiane), Javi Sánchez, David Castellanos (Diego Carrillo) i Ramon Rovira (Roger Matamala).

Gols: 1-o, Revi (min 29). 2-0, Pedro Bravo (min 89).

Àrbitre: Joel Luceño Soriano.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 300 persones.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *