La UE Santboiana és eliminada a les semifinals de la Copa del Rei

El degà no pot amb el Quesos Entrepinares de Valladolid i es queda fora de la gran final (48-13).

VRAC Quesos Entrepinares 48-13 UE Santboiana // Cristina Mondéjar — UE Santboiana

Dura derrota de la UE Santboiana al Pepe Rojo de Valladolid. El degà va perdre de forma contundent contra el VRAC Quesos Entrepinares a les semifinals de la Copa del Rei per 48-13. L’equip castellà va ser molt superior. Els de Lewis Williams no podran repetir la seva presència a la final.

La primera part va començar amb domini del Quesos Entrepinares i es col·locava amb avantatge amb un assaig transformat (14-0). Una nova errada defensiva del degà permetia al seu rival aconseguir una altra marca (12-0). Els de Lewis Williams van retallar les distàncies gràcies a dos cops de càstig de Rodney Iona (15-6). Amb aquest marcador s’arribava al descans.  

A la represa, el conjunt castellà sortia amb força i ampliava el seu avantatge amb un altre assaig (22-6). La Santboiana reduïa les diferències a partir d’una marca i la transformació de Iona (22-13). El degà tenia opcions de lluitar per la victòria però els locals acabaven amb les esperances catalanes amb quatre marques més (48-13).

El VRAC Quesos Entrepinares jugarà la final contra el SilverStorm El Salvador, que va guanyar al FC Barcelona a l’altra semifinal per 20-37.

La Santboiana rebrà el Getxo Artea, cuer de la lliga, al Baldiri Aleu el pròxim cap de setmana en el partit de la jornada 16 de lliga.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *