Primera victòria de la UE Santboiana a la lliga

El degà va sumar la primera victòria del curs contra l’Ordizia després de remuntar a la segona part el marcador advers amb el qual es va arribar al descans.

Imatge del partit // Jordi Elias — UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana va aconseguir el primer triomf de la temporada després de derrotar l’Ordizia per 29-22 al Baldiri Aleu a la quarta jornada de la Divisió d’Honor. L’equip que dirigeix Lewis Williams va capgirar el partit a la segona part. Els de Sant Boi es col·loquen a la setena posició de la classificació amb 8 punts després de sumar un bonus ofensiu.

El degà afrontava el partit amb la intenció de sumar la primera victòria de la temporada després de caure contra l’Independiente, El Salvador i La Vila. L’inici va ser igualat. El marcador no es va moure fins al minut 18 quan els locals es van avançar amb un assaig realitzat per Ethan Woodmass i la transformació d’Albert Millan (7-0). Els visitants van retallar distàncies amb una marca (7-5). Pocs minuts després, l’Ordizia va agafar un màxim avantatge de 8 punts (7-15). La Santboiana va reaccionar i l’equip de Williams es va apropar amb un cop de càstig de Millan. Al descans, es va arribar amb victòria basca 10-15.

Els de Sant Boi van començar forts la segona meitat i es van tornar a avançar amb un assaig de Martí Vicente i la transformació posterior de Millan (17-15). Els locals van seguir apretant i van ampliar l’avantatge amb una altra marca (22-15). La Santboiana es mostrava superior al rival i fruit del domini va arribar un altre assaig i la transformació de Millan que col·locaven un clar 29-15 al marcador. Paolo Ragazzi i Quim Delgà van der decisius. L’Ordizia va retallar les distàncies (29-22) però la victòria es va quedar a casa. El degà va donar una alegria a l’afició.

El pròxim diumenge, 15 d’octubre, es jugarà la Supercopa 2017 entre la UE Santboiana i el VRAC Quesos Entrepinares al Pepe Rojo de Valladolid a les 12.30 hores. Els de Williams buscaran guanyar el primer títol de la temporada.

 

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *