FGC i els autobusos metropolitans augmenten freqüència per la manifestació

La xarxa d’FGC de Sant Boi, Llobregat-Anoia, farà horari de dia feiner aquest dissabte per facilitar el desplaçament a la manifestació de Barcelona contra els atemptats. Cinc línies de bus metropolità amb parada a Sant Boi es refoçaran amb el doble d’autobusos que un dissabte normal.

Imatge de l’estació de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Les persones de Sant Boi de Llobregat que vulguin participar a la manifestació contra els atemptats d’aquest dissabte 26 a Barcelona tindran més freqüència de trens i d’autobusos metropolitans. Tant FGC com l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han reforçat el servei per facilitar l’assistència a l’acte que anirà encapçalat pel lema ‘No tinc por’.

Als FGC, totes les línies de la xarxa Llobregat-Anoia, la de Sant Boi, faran horaris de dia feiner al llarg de tot el dissabte. A més, segons l’empresa tots els trens seran de doble composició, passant de tres a sis vagons.

Es reforçaran sis línies d’autobús de Sant Boi. Són la L70 i L72 -que surten del barri de Ciutat Cooperativa-, i dues de les línies que passen per la Carretera de la Santa Creu de Calafell: L81 -que ve de Gavà- i L86 -que ve de Viladecans-. Totes acaben a la plaça d’Espanya de Barcelona. També es reforça la L97, que para a tocar de Viladecans.

Aquestes línies tindran el doble de freqüència que un dissabte. Els reforços seran a patir de les 15 hores i acabaran dues hores després del final de la manifestació.

Com anar a la manifestació des de Sant Boi

El metro també reforçarà el servei, de manera que la combinació de tren i metro o bus i metro són les dues millors opcions per anar a la manifestació des de Sant Boi. L’Ajuntament de Barcelona demana que s’eviti fer servir el cotxe aquest dia, i aconsella anar amb transport públic subterrani i a peu.

La manifestació comença a Diagonal amb passeig de Gràcia a les 18 hores. S’hi pot arribar des de Sant Boi amb FGC o autobusos fins a plaça Espanya i agafar la línia L3 de metro fins a Diagonal. També es pot agafar el bus fins a Cornellà (L74, L75 o L77, tot i que no estan reforçades) i seguir amb la L5 de metro.

A partir de les 17 hores l’Ajuntament consella evitar les parades de metro per on passa la manifestació (entre Diagonal i Catalunya) i fer servir les del voltant. També demanen que se surti amb antelació per evitar aglomeracions.

Recomanacions personalitzades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *