La gent gran de Sant Boi tindrà el seu propi carnet amb descomptes

L’Ajuntament ha creat ell carnet de la gent gran, adreçat a les persones a partir de 55 anys que dóna dret a descomptes a diverses botigues de Sant Boi, als cinemes Can Castellet, als tallers del Centre d’Art, al Museu, a la Mostra de Jazz i a les instal·lacions esportives municipals, entre d’altres. 

L'Ajuntament posa en marxa el carnet de la gent gran // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament posa en marxa el carnet de la gent gran // Ajuntament de Sant Boi

Amb l’objectiu de dinamitzar la vida social i econòmica de les persones grans de la ciutat, l’Ajuntament ha posat en marxa el carnet de la gent gran, que permetrà als seus posseidors tenir descomptes a botigues, entrades a activitats municipals i en l’oferta esportiva i lúdica. El podran obtenir les persones de 55 a 64 anys que no treballin, i les majors de 65 amb tan sols el requisit d’empadronament.

És un carnet personal i intransferible i el tràmit per obtenir-lo és gratuït, i compta amb desenes avantatges i descomptes. Per exemple, ara mateix 17 botigues ofereixen descomptes amb aquest carnet, l’abonament als complexos esportius i l’entrada a l’estadi d’atletisme seran més econòmiques, descomptes als cinemes Can Castellet, a la programació d’arts escèniques i als tallers de Can Castells, etc.

Per obtenir el carnet, hi ha dues maneres: presencialment a l’OMAP o per internet. Presumiblement la majoria de sol·licituds es faran a l’oficina municipal, pel que l’Ajuntament ha explicat com serà el procediment per obtenir-lo. Les persones de 65 anys i més només caldrà que portin el seu DNI i a l’OMAP comprovaran l’empadronament. Les persones d’entre 55 anys i 64 anys a més caldrà que portin la vida laboral per comprovar que són jubilades, prejubilades, que no treballen i no disposen d’ingressos.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “La gent gran de Sant Boi tindrà el seu propi carnet amb descomptes

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *